avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tichete energie 2025
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tichete energie 2025

Buna ziua!
Pentru persoanele care au depus on libe cererea pentru ajutor la plata energiei, tichete vor sosi tot prin posta?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: leonardy44 , utilizator 21:05, 26 Septembrie 2025
Veti primi voucherele electronice pe adresa de e-mail menționată în cererea online sau, dacă ati optat pentru varianta fizică, prin intermediul Poștei Române, care este partenerul desemnat pentru distribuția acestora
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere ajutor energie electrică-unde o trimit CYBORG CYBORG Bună ziua! Sunteți amabil să-mi spuneți? Unde exact, la ce adresă de mail etc. să trimit documentele mele deja pregătite aseară, pentru acel ajutor ... (vezi toată discuția)
Model declaratie notariala afm juridic_cas juridic_cas BUNA ZIUA! MA PUTETI AJUTA, VA ROG, CU UN MODEL DE DECLARATIE NOTARIALA PENTRU DEPUNEREA DECLARATIILOR ONLINE LA ADMINISTRATIA FONDULUI PENTRU MEDIU.????? ... (vezi toată discuția)
Solutie in recurs (vechiul cod) emil6702 emil6702 Buna ziua Am cateva intrebari: 1. In recursul pe vechiul cod de procedura civila se poate cere modificarea intotul/in parte a hotararii recurate?\\ 2. ... (vezi toată discuția)