avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In 2021 am divortat din cauza soțului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In 2021 am divortat din cauza soțului alcoolic ...

Buna ziua! In 2021 am.divortat din cauza soțului alcoolist! Acesta mi a făcut donație pe o jumătate din casa bătrânească! Cum pot intra in drepturi legale? Vreau să vând sau sa pun garanție pentru un credit ipotecar acea donație! Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 1 Iulie 2025
karina silvia, utilizator
Solicitați ieșirea din indiviziune,atribuirea imobilului către o parte cu obligația de a o despagubi pe cealaltă. Discutați cu un av .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare jumatate de casa docpaulpur docpaulpur Buna ziua. Sunt coproprietar pe jumate dintr-o casa, impreuna cu varul meu. Terenul este pe numele lui (eu sunt cetatean strain). Din motive personale, eu ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune camy_jon camy_jon Buna ziua, imi puteti spune care este procedura legala in vederea iesirii din indiviziune in cazul unui imobil (curte) cu 3 proprietari? Nu exista iesire pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru o mostenire cu mai multi mostenitori cristh cristh In urma unei datorii bancare neachitate, banca sau executorul ar putea sa-mi execute mostenirea din casa parinteasca obtinuta in urma decesului tatalui meu ... (vezi toată discuția)