Buna ziua!!
Am și eu o problema la serviciu
Patronul meu nu ma suporta absolut deloc
Intr o zi mi a luat telefonul de pe masa sa uitat la el și CITEZ ia uite ce telefoane scumpe au angajații mei după care l a aruncat pe masa
În alta zi a venit zbierand ca am furat și ca o sa imi demonstreze el ca am furat spunandu mi sa imi scriu demisia.Bineinteles ca nu am scris o spunandu i sa imi demonstreze ca am furat ,apoi o scriu
M a mutat dintr i firma în alta pe motiv ca nu sunt corespunzător, nefăcând mi vreun calificativ...etc,etc
Altadata m a chemat în birou luandu ma la rost ca am fost în vacante exotice CITEZ :ia uite prin ce vacante umbla angajatul meu..
Acum a venit nervos și a spus ca nu dam tips cât trebuie la barman cât trebuie eu răspunzând i ca nu am în contract stipulat nimic de genul sa ii plătesc eu angajații,bineînțeles ca a zis ca ma da afara
Alta data mi a spus ca nu am ce sa ii fac eu lui ca de la el se da ORA EXACTA în oraș...ca este un om influent și nu ma mai angajează nimeni în oras
Ce pot face în situația asta??
Va mulțumesc!!!
Hottumatua, dacă eram în State și patronul se atingea de telefonul angajatului sau îl hărțuia pe motiv că își face vacanțele unde și le face, acesta îl dădea în judecată și îi lua câteva sute de mii de dolari la "settlement" sau prin judecată. Există acolo o grămadă de case de avocatură care fix din procese din astea trăiesc, SUA fiind oricum țara procesomanilor.
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
depuneti o cerere de marire de salariu, motivati ca o cereti pt ca ii suportati fitele.
acuma vb serios, pare un job de ... cacao, cu un patron la fel. Cautati sa va angajati in alta parte si dati-i cu flit.