avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dacă instructorul meu a plecat de la acea școală ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dacă instructorul meu a plecat de la acea școală și sunt ...

Dacă instructorul meu a plecat de la aceea școală și sunt nevoită să îmi schimb instructorul dar programele noastre nu se aliniază și nu avem timp să facem ore suplimentare poate acesta să refuze semnarea faptului ca sunt aptă de examen având în vedere ca nu există nici o altă problemă?
Pentru ce ore suplimentare? Nu sunt obligatorii. Daca sunteți aptă, sunteți aptă și gata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot să schimb instructorul auto? Andreealaura1998 Andreealaura1998 Daca am promovat examenul teoretic pt permisul de conducere, dar nu am promovat proba practica as putea sa schimb doar instructorul fara sa fiu nevoita sa fac ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in luna martie a acestui an m-am inscris la scoala ... Nicoleta.I.Cimpoeru Nicoleta.I.Cimpoeru Buna ziua , In luna martie a acestui an m-am inscris la scoala de soferi X unde instructor auto (individual zice el) era angajat o cunostiinta. Am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu scoala de soferi AndreiIonescu0405 AndreiIonescu0405 Buna ziua. Vă rog din suflet sa ma ajutați. Pe data de 21.12.2018 m-am înscris la o scoala de șoferi foarte veche și renumită de la mine din zonă. ... (vezi toată discuția)