avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Mama mea a avut o firma (pe care a vandut-o), timpul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Mama mea a avut o firma (pe care a vandut-o), timpul in care ...

Mama mea a avut o firma (pe care a vandut-o), in timpul in care a detinut firma, a avut un angajat cu mari probleme financiare, asa ca l-a concediat. A primit o instiitntare de la banca in care i se aducea la cunostinta ca angajatul X are debite neplatite si se solicita proprire pe salariul, insa angajatul in cauza, nu mai avea contract, nu mai era angajat. Acum doua saptamani, a sosit o hotarare judecatoreasca in care sunt anuntati noii administrator a firmei ca au proprire pe toate conturile si li se imputa suma de 5900, suma care va creste daca nu se achita cat mai repede posibil. Proprietarul firmei a cerut lamuriri si i s-a spus ca sunt debitele neachitate ale fostului angajat al firmei. Cum putem rezolva acesta situatie?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs /mama dvs nu trebuie ss rezolvați nimic noii ,,proprietari"consulta un av,primesc lămuriri,decid dacă e cazul sau nu de eventuale demersuri judiciare etc.
Multumesc, dar mama era administrator in perioada invocata de executorul judecatoresc.
Cesionand părțile sociale mama dvs nu are nici o obligație..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii la stat si data in judecata de catre persoana fizica iulia2407 iulia2407 Buna seara, Parintii mei au o firma (SRL) infiintata in 2007. Acum au ajuns sa fie datori la stat 30.000 lei, din care 23.000 sunt numai penalizari deoarece ... (vezi toată discuția)
Cesiune srl georgeasca georgeasca Buna ziua, am cesionat un srl unei persoane. Actele sau finalizat firma fiind preluata. Intrebarea mea este: ce raspundere mai am eu pentru aceasta firma atat ... (vezi toată discuția)
Problema johannesy johannesy am dat o firma prin februarie anul acesta si acum sunt chemat tot eu in insolventa? ce fac? eu am dat firma la alti oameni. de ce ma cheama tot pe mine? (vezi toată discuția)