Mama mea a avut o firma (pe care a vandut-o), in timpul in care a detinut firma, a avut un angajat cu mari probleme financiare, asa ca l-a concediat. A primit o instiitntare de la banca in care i se aducea la cunostinta ca angajatul X are debite neplatite si se solicita proprire pe salariul, insa angajatul in cauza, nu mai avea contract, nu mai era angajat. Acum doua saptamani, a sosit o hotarare judecatoreasca in care sunt anuntati noii administrator a firmei ca au proprire pe toate conturile si li se imputa suma de 5900, suma care va creste daca nu se achita cat mai repede posibil. Proprietarul firmei a cerut lamuriri si i s-a spus ca sunt debitele neachitate ale fostului angajat al firmei. Cum putem rezolva acesta situatie?
Dvs /mama dvs nu trebuie ss rezolvați nimic noii ,,proprietari"consulta un av,primesc lămuriri,decid dacă e cazul sau nu de eventuale demersuri judiciare etc.
Cesiune srl
georgeasca
Buna ziua, am cesionat un srl unei persoane. Actele sau finalizat firma fiind preluata. Intrebarea mea este: ce raspundere mai am eu pentru aceasta firma atat ... (vezi toată discuția)