avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Posta Romana refuza sa-mi livreze pensia numerar in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Posta Romana refuza sa-mi livreze pensia numerar in lipsa unei ...

Posta Romana refuza sa-mi livreze pensia numerar in lipsa unei carti de identitate valide. Evidenta Populatiei Brasov nu are si nu a avut si nu are programari disponibile pentru schimbarea cartii in lunile iunie sau iulie 2025.Cartea de identitate provizorie expira la 07.07.2025.
Este legal refuzul Postei Romane de a livra pensia in asemenea conditii sau pot dovedi identitatea cu un alt document?In caz contrar nu pot incasa drepturi financiare foarte probabil timp de 2 luni fara o culpabilitate in acest sens.
Ce alternative legale as avea in aceasta situatie?
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:47, 2 Iulie 2025
Din păcate, nu aveti de ales, trebuie sa prezentați o carte de identitate valida, ca e provizorie sau ci, trebuie sa fie in termen.
Cred ca puteți schimba cartea si fara programare,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa stiu daca cu cartea de identitate provizorie poti ... Bostan mihaela Bostan mihaela As dori sa stiu daca cu cartea de identitate provizorie poti trece vaporul (vezi toată discuția)
La ambasada in londra trebuie programare pentru cartea de identitate ... Bostan mihaela Bostan mihaela La Ambasada in Londra trebuie programare pentru cartea de identitate provizorie (vezi toată discuția)
Carte de identitate la redobandirea cetateniei eugen_2 eugen_2 Buna ziua, Sotia mea a redobandit cetatenia romana si trebuie sa isi faca carte de identitate. Pentru cartea de identitate standard e nevoie ca certificatul ... (vezi toată discuția)