avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am un teren mostenit de la bunici prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am un teren mostenit de la bunici prin hotarare judecatoreasca, pe ...

Buna ziua!Am un teren mostenit de la bunici prin hotarare judecatoreasca,pe el e contruit o casa veche,dar instanta zice ca bunicii nu au avut acte de propritate pe ea si nu a trecuto in masa partajabila.Intrebare.Daca sunt proprietar pe teren,pot sa devin proprietar si pe casa prin accensiune mobiliara?
Daca,da va rog respectuos sa-mi dati detalii cum sa deschid acest proces,model de cerere,cam ce probe trebuie sa prezint in instanta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:25, 2 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va rog respectuos sa-mi dati detalii cum sa deschid acest proces,model de cerere,cam ce probe trebuie sa prezint in instanta?

si cand te gandesti ca unii dau bani grei la avocat pt asta...
Cautati pe net modele...
Procesul nu este chiar simplu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum procedez daca sunt in posesia unei case batranesti ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Cum procedez daca sunt in posesia unei case batranesti din chirpici de la bunici dar fara acte de proprietate,sa devin proprietar?Ceilalti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am obtinut o hotarare judecatoreasca intr-un proces ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Am obtinut o hotarare judecatoreasca intr-un proces de partaj.Dupa expretize si cinci ani de termene si amanari am obtinut un teren intravilan care ... (vezi toată discuția)
Despagubire corneltorcea corneltorcea Buna ziua, am urmatorul caz : Suntem 2 frati si tatal nostru a decedat in 2005 iar mama in urma cu 20 de ani . Am cazut de comun acord cu fratele meu sa-l ... (vezi toată discuția)