avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt angajată cu carte de muncă la două ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt angajată cu carte de muncă la două locuri ...

Bună ziua! Sunt angajată cu carte de muncă la două locuri de muncă , unul cu normă întreagă și unu cu normă parțială. Se poate ca la cel cu normă parțială să nu îmi mai oprească și șomajul și sanatatea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 2 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate face asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot avea un contract de munca (colaborare) in strainatate, fiind angajat cu carte de munca in tara? neagu simona neagu simona As dori sa stiu daca se poate avea un contract de munca (colaborare) in strainatate, cu toate ca in tara esti angajat cu carte de munca. Ce ar trebui sa faca ... (vezi toată discuția)
2 locuri de munca Nightmareo6 Nightmareo6 Buna ziua , As avea si eu o intrebare din punct de vedere legal daca m-ar putea ajuta cineva . Sunt angajat la o companie cu program de 8 ore , nu ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pe 2 ore AniOevet AniOevet Buna ziua, angajatorul nu poate face carte de munca decat pe doua ora. Eu vreau sa stiu daca beneficiez de asigurare medicala in cazul in care contractul ... (vezi toată discuția)