avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, drumul public trece prin fata ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, drumul public trece prin fata proprietății mele ...

Bună ziua, drumul public trece prin fata proprietăți mele an stânga se termina drumul, an dreapta la vreo 30 metri taie drumul o apa curgătoare și sa format mocirla am sunat pe domnul primar sa trimită un excavator și nu vine nimeni sa rezolve taxe plătesc masina no pot scoate e o mare nepăsare va rog frumos să-mi spuneți cum pot rezolva cu cine sa vorbesc va mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:43, 3 Iulie 2025
e drum public, tot cu primaria. e problema de oportunitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire biciclist Anonim5588 Anonim5588 Buna ziua. Am si eu o nelamurire, daca ma puteti ajuta. Circulam pe un drum cu dublu sens care se intersecta cu un drum cu sens unic spre stanga. Intentia ... (vezi toată discuția)
Constatare nedreapta sau cu interes? Otila Otila Buna ziua, Fiind si eu implicata, din nefericire, intr-un eveniment rutier..primul...din 8 ani de condus....as dori o parere cat mai realista si ... (vezi toată discuția)
Despagubire expropriere. Imparatul Imparatul Socrul meu, are o bucata de teren intravilan intr-un sat. Intr-o latura a terenului, dobandit prin T.P. se afla un drum satesc. Langa drumul respectiv este, o ... (vezi toată discuția)