avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot face ore de condus dacă am 17 ani și 9 luni ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot face ore de condus dacă am 17 ani și 9 luni dacă sunt ...

Pot face ore de condus dacă am 17 ani și 9 lumi dacă sunt în grija unui asistent maternal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 2 Iulie 2025
Se poate începe școala de șoferi cu 3 luni înainte de majorat.
Adica de la varsta de 17 ani și 9 luni, puteți demara deja procedura de înscriere la școala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen permis auto categoria b .Andreea.Grigore. .Andreea.Grigore. Înscrierea la școala de șoferi (categoria B) este permisă începând cu vârsta de 17 ani și 9 luni. Programarea pentru examen se poate face și înainte ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ne ajutati!pe mine si pe copiii mei! anca_filip78 anca_filip78 La sfirsitul lunii august impreuna cu sotul meu ( suntem tineri pina in 35 de ani, casatoriti de 7 ani) am fost la un preventoriu TBC de unde am adus 3 ... (vezi toată discuția)
Nelamurire scoala de soferi categoria b petreionel petreionel Buna ziua! Fiul meu doreste sa inceapa scoala de soferi inainte de a avea 18 ani cu 3 luni, din cate am auzit este legal. Vreau sa ma asigur daca este ... (vezi toată discuția)