avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Firma noastră deține 2 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Firma noastră deține 2 proprietăți(apartamente) ...

Bună seara! Firma noastră deține 2 proprietăți(apartamente) într-un bloc de locuințe având și puncte de lucru pentru ele,iar asociația de proprietari refuza sa ne emita factura fiscala pentru cheltuielile de întreținere.
Va rog sa îmi spuneți dacă are acest drept de a refuza emiterea facturii fiscale sau conform OUG69/2024 începând cu 1 iulie 2025 asociațiile de proprietari sunt obligate sa emita factura fiscala /e-factura către proprietari...mai ales dacă li se solicita.
Cel mai recent răspuns: Nivea , utilizator 00:42, 3 Iulie 2025
Asociatia de proprietari nu emite facturi petru cheltuieli de intretinere..
Asociatia doar distribuie niste cheltuieli.
Luati si cititi cu atentie si nu mai sperati ca asociatia trebuie sa va dea factura pentru cheltuileli de intretinere.
Tineti-o tot asa cu solicitarile catre aociatia respectiva si poate isi retrag acordul pentru punctul de lucru.
Unde scrie in OUG69/2024 de asociatii de proprietari???
www.avocatnet.ro/articol_666...
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2025
Nivea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere factura de asociatie proprietari pentru cheltuieli intretinere dan_crihan dan_crihan Suntem o asociatie de proprietari, in care unul din proprietari este persoana juridica. Acesta a inchiriat apartamentul unei alte persoane juridice, ca ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari este obligata sa emita si factura? skydegirl skydegirl Am o intrebare...daca in bloc sau la curte cu mai multe apartamente, isi are sediul si o societate comerciala, asociatia de proprietari(asociatia fiind ... (vezi toată discuția)
Recuperare fond de rulment,partial! danyboy88 danyboy88 Buna ziua,detin centrala termica din 2007,iar din anul 2009,blocul meu nu mai cotizeaza la fondul de rulment,deoarece toti locatarii au montat centrale ... (vezi toată discuția)