avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara ! Am cumpărat un apartament de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara ! Am cumpărat un apartament de la dezvoltător prin ...

Buna seara ! Am cumpărat un apartament de la dezvoltător prin promisiune de vânzare cumpărare urmând la terminarea proiectului să se facă vânzarea .cu trei luni înainte de a ajunge la termenul de predare mi a trimis o înștiințare că preda contractul meu unei alte firme ce urmează să intre în insolventa .menționez că fost achitat integral
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:07, 2 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, trebuie analizata notificarea urgent daca e vorba de insolventa, sa nu pierdeti termenul de inscriere la masa credala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare dezvoltator imobiliar ! stelutaalistar stelutaalistar Am incheiat cu un dezvoltator imobiliar un antecontract de vanzare-cumparare acum un an de zile pentru un apartament. Am platit atunci intregul pret si s-a ... (vezi toată discuția)
Insolventa constructor Ioan Claudiu Ioan Claudiu Buna, Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pt. un apartament de la un dezvoltator care intre timp a intrat in insolventa ( ceruta chiar de el ), ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament in baza unei promisiuni bilaterale ... sarm07opr sarm07opr Am cumparat un apartament in baza unei promisiuni bilaterale de vanzare-cumparare si am achitat pretul intreg. Firma de la care am cumparat a intrat in ... (vezi toată discuția)