avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. O ruda vrea sa îmi doneze un apartament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. O ruda vrea sa îmi doneze un apartament moștenit ...

Bună seara. O ruda vrea sa îmi doneze un apartament moștenit de la mama sa. Vrem sa știm dacă putem face succesiunea și donația sau vanzarea ap. către mine în aceeași zi. Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:48, 3 Iulie 2025
nu. apartamentul mostenit trebuie mai intai intabulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire - donatie fara dezbaterea succesiunii Bencip Bencip Buna ziua. Vreau sa stiu daca se poate face donatie fara a mai face succesiunea,adica persoanele care sunt cuprinse in sucesiune adika: mama, sora si cu mine, ... (vezi toată discuția)
Mostenire Valentinablo Valentinablo Buna ziua Am un apartament 2 cam mostenire de la parinti dobandit inaintea casatoriei, sotul are si el un apartament cu 3 cam primit mostenire in timpul ... (vezi toată discuția)
Donatie sau contract de vanzare cumparare? vio_popescu vio_popescu Buna ziua, Sotia mea are o situatie juridica de rezolvat si as dori sa va cer parerea, in numele ei: Parintii sotiei sunt proprietarii unui apartament, ... (vezi toată discuția)