Sunt ucrainean și vreau să găsesc un contabil în București sau în Ilfov care vorbește engleza și care să mă sfătuiască mai întâi cu privire la deschiderea unui SRL sau PFA și apoi să coopereze cu toate raportările către ANAF.
Îmi cer scuze pentru limbajul românesc slab, am tradus cu Google și știu că nu se traduce perfect. Am contactat prin e-mail peste 20 de firme de contabilitate, dar am primit până acum doar 3 răspunsuri: prima firmă ar fi bucuroasă să coopereze, dar nu au pe nimeni care să vorbească bine engleza, o altă firmă mă poate ajuta la începutul lunii august pentru că toată lumea este în vacanță, iar a treia firmă pare să lucreze cu corporații transnaționale, deoarece vor toți banii din lume ;)
Dacă există un contabil cu experiență sau o firmă care se ocupă de contabilitate, vorbiți engleza și ați fi dispus să ajutați - mai întâi cu o consultanță și apoi cu deschiderea fie a unui SRL, fie a unui PFA și să cooperați cu raportarea către ANAF și alte entități guvernamentale de acolo încolo, vă rog să-mi răspundeți.
Când deschid o entitate juridică, în primul an nu cred că vor fi mai mult de 10 tranzacții pe lună, dar înainte de a mă apuca de treabă, am nevoie de o primă consultanță bună pentru a înțelege cum funcționează totul aici, în România. Am avut o companie în Ucraina timp de 17 ani, dar vreau să înțeleg cum funcționează aici și care sunt diferențele. Desigur, sunt dispus să plătesc pentru timpul și expertiza mea.
Dacă cineva mă poate ajuta cu asistență în limba engleză, aș aprecia foarte mult ;)
Cont bancar pfa
bogdanblue
Buna ziua.
Sunt intro mare dilema.
As dori sa imi deschid un cont de PFA in euro la ING.
Rezumat:
Am un cont de PFA si vreau sa primesc bani in EURO de ... (vezi toată discuția)