avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot sa imi deschid un PFA cu codul caen 7111?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot sa imi deschid un PFA cu codul caen 7111?

Pot sa imi deschid un PFA cu codul caen 7111 - activitati de arhitectura? Nu am obtinut inca dreptul de semnatura dar colaborez cu un arhitect cu drept de semnatura
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pot trece activitate secundara cod caen 7111 si sa fac proiecte de constructii civile, avand i.i. ? dan.b dan.b Pot trece activitate secundara cod Caen 7111 si sa fac proiecte de constructii civile, avand I.I. ? Am infiintata o intreprindere individuala cu cod Caen ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma inregistrez ca pfa cod 7410 - design specializat? Constantinesis Constantinesis Buna ziua Sunt arhitect fara drept de semnatura si doresc sa colaborez pe site-uri de freelancing gen UPWORK sau chiar sa imi creez un website personal pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa fara diploma POM1980 POM1980 Buna ziua, Vreau sa-mi infiintez un PFA cu cod caen 7111, dar problema e ca desi am facut UAUIM,(Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu), ... (vezi toată discuția)