avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cu activități la terti
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cu activități la terti

Dețin UN PFA și conform statutului pot desfășura activități oriunde. dar nu la sediul social Se intampla, uneori, sa desfășor activități inclusiv la casa părinților mei dar trecerea spre casa acestora se face pe un teren comun pe care îl dețin cu o alta familiei. Mi s a transmis din partea familiei respective ca nu am dreptul sa trec pe terenul comun și sa desfășor astfel de activități (menționez ca în statutul pfa ului se menționează ca activitățile nu se desfășoară la sediul social care este diferit de casa părinților mei).
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Kari , utilizator 17:30, 4 Iulie 2025
Fiind in discutie un teren comun, aveti nevoie de acceptul celuilalat proprietar pentru trecere. Nu are legatura cu desfasurarea de activitati la casa parintilor, doar cu accesul pe terenul comun.
Multumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere sucursala ong pilo1 pilo1 Deschidere sucursala ONG Buna ziua, doresc sa infiintez un ONG si chit ca am mai citit raspunsuri si aici, si in alte surse, nu imi este complet clar ... (vezi toată discuția)
Acordul asociatiei pentru activitate pfi laurasimona laurasimona Am inchiriat un spatiu pentru desfasurarea unei activitati ca PFI. Am inteles ca am nevoie de acordul asociatiei, dar asociatia nu vrea sa-mi dea acest acord, ... (vezi toată discuția)
Aprobare vecini pentru deschidere punct lucru. cel_duma cel_duma La capatul gradinii mele, unde a fost o casa particulara o firma si-a stabilit sediul social, bineneteles fara acordul nici unui vecin. Mentionez ca aceasta ... (vezi toată discuția)