Bună ziua/seara! am o întrebare/întrebări legată/legate de înmatricularea unei mașini din străinătate în România,mai exact care este procedura și ce documente sunt nececare și care trebuie să le am,Dar vreau să descriu în amănunt situația mea pentru care pun această întrebare/ întrebări . Am cumpărat o mașină sh (anul 2007 în caz de ajută ) din Olanda dar acesta era înmatriculată în Franța,am completat cu vânzătorul mașinii contracul de vânzare-cumpărare dar problema este că persoana respectivă(vânzătorul mașinii/al doilea propietar al acesteia) mi-a zis că nu are ultimul certificat de înmatriculare de la primul propietar al mașinii, adică cel din Franța care este ultimul ,dar acesta îl are pe primul certificat de îmnatriculare care este din Belgia ,în rest mașina are celelante documente,numai certificatul din Franța nu.M-am înteles cu el și am cumpărat mașina cu riscul acesta.Imi puteți spune dacă am neapărat nevoie de certificatul din Franța,sau mă pot descurca cu cel din Belgia? și dacă am nevoie de certificatul din Franța cum aș putea face rost de o copie sau de o reemitere a acestuia? Pot face rost de acesta online sau trebuie altfel ca să fac rost de el? Vă mulțumesc și astept cu nerăbdare câteva soluții de rezolvare a problemei mele!
Doriti sa mergeti cu un certificat de inmatriculare cu un numar si un proprietar si un contract de vanzare cu alt numar si alt proprietar, sperand sa se identifice masina dupa VIN? O fi vanduta, o fi furată cu ceva acte în torpedou?
Fiscal
Vally1986
Am si eu o problema destul de mare ...eu sunt plecat din tara si am gasit o masina pe internet de vanzare ...am trimis un var de al meu sa o cumpere .el nu ... (vezi toată discuția)