avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Daca am divorțat la notar și am rămas cu numele ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Daca am divorțat la notar și am rămas cu numele soțului ...

Bună seara tuturor, am și eu o întrebare..Daca am divorțat la notar și am rămas cu numele soțului de familie,dar acum vreau sa îl schimb ce trebuie sa fac unde trebuie sa merg ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:42, 3 Iulie 2025
Numele se.poate schimba pe cale administrativa, detalii in link

[ link extern ]

Cererea se depune la primărie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in urma casatoriei am renuntat la numele de familie ... Oana2211 Oana2211 Buna ziua! In urma casatoriei am renuntat la numele de familie (ex. Popescu) si am preluat numele sotului meu.(ex. Ionescu) Acum, dupa un an si jumatate de ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume Dragutu Dragutu Bună seara. Voi divorța, iar soțul meu nu vrea să îmi lase numele de familie. Dar eu nu doresc să revin la numele de fată. După divorț, ce ... (vezi toată discuția)
Vreau să-mi schimb numele Luana76 Luana76 Buna sera am vorbit deja cu un avocat ca vreau să-mi schimb numele sunt divorțată din 2005 și am rămas cu numele fostului soț acum vreau să-mi schimb ... (vezi toată discuția)