avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se calculează retribuirea femeie de serviciu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se calculează retribuirea femeie de serviciu pentru un apartament ...

Cum se calculează retribuirea femeie de serviciu pentru un apartament de 48 M2?La asociația de proprietari de care aparțin se calculează înmulțind un coeficient cu suprafața totală a apartamentului meu.Este corect să se ia în calcul toată suprafața apartamentului pentru plata femeie de serviciu că nu îmi face curat in apartament? Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:46, 3 Iulie 2025
Buna ziua

Da, este corect.

Conform legii 196/2018, art. 85, cheltuielile cu personalul care asigură curățenia se repartizeaza pe cota-parte indiviza.

Tot conform aceleiasi legi (art. 2,. lil. l), cotă-parte indiviză reprezinta cota-parte de proprietate comună forțată, exprimată procentual, care îi revine fiecărui proprietar individual și este calculată ca raportul dintre suprafața utilă a proprietății individuale și suma suprafețelor utile ale tuturor proprietăților individuale din condominiu

La fel se face calculul si pt restul cheltuielilor care se impart pe cota-parte indiviza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza cheltuielile pe cota parte indiviza Braduta Braduta va intreb deoarece nu inteleg daca administratorul calculeaza corect aceste cheltuieli. Am un apartament de 86mp.CPI este de 5,3. Administratorul calculeaza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, suprafata parcarii subterane cu cf, intra la cheltuielile ... Simona Suciu Simona Suciu Buna ziua, Suprafata parcarii subterane cu CF, intra la cheltuielile de lift, pompa de apa si alte servicii care tin doar de scara blocului? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , va rog sa ma ajutați cu următoarele lămuriri: ... mairon254 mairon254 Bună ziua , Va rog sa ma ajutați cu următoarele lămuriri: 1. Ce inseamna cota parte de proprietate comuna forțată, cum se calculeaza ,la ce ... (vezi toată discuția)