Salutare, am avut permisul suspendat în urma unui accident cu victimă în care mi-a fost suspendat permisul pentru 120 de zile, fapta s-a clasat acum am fost la serviciu rutier ca sa întreb de examenul de verificare a cunoștințelor care mi s-a zis că trebuie să-l susțin în mod obligatoriu, acum când am fost la birou rutier mi s-a spus că nu trebuie să sustin nici un examen că cine mi-a spus chestia asta și i-am spus că colega și mi s-a spus că probabil am fost prin aprilie și intre timp s-a schimbat legea și nu trebuie sa susțin nici un examen doar să mă prezint în 6 august să-mi ridic permisul. Am întrebat pe un prieten polițist si mi-a spus că ar trebui să țin examenul, acum îs împărțite parerile și nu știu ce să fac dacă trebuie sa dau examenul de verificare a cunoștințelor.Mentionez ca nu am fost sub influenta alcoolului sau a altor substante. Multumesc anticipat!
Viteza, cale ferata sau contrasens, cam astea sunt faptele pentru așa o suspendare. Nu este nevoie de examen, depuneți o cerere la Poliție și obțineți răspuns oficial.
Permis suspendat
radutibi
buna ziua.am avut un accident cu victima (prietena mea si nu a depus plangere). Din cauza cetii si a fumului nu am mai vazut nimic si am intrat pe contrasens ... (vezi toată discuția)