avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare, am avut permisul suspendat în urma unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare, am avut permisul suspendat în urma unui accident cu ...

Salutare, am avut permisul suspendat în urma unui accident cu victimă în care mi-a fost suspendat permisul pentru 120 de zile, fapta s-a clasat acum am fost la serviciu rutier ca sa întreb de examenul de verificare a cunoștințelor care mi s-a zis că trebuie să-l susțin în mod obligatoriu, acum când am fost la birou rutier mi s-a spus că nu trebuie să sustin nici un examen că cine mi-a spus chestia asta și i-am spus că colega și mi s-a spus că probabil am fost prin aprilie și intre timp s-a schimbat legea și nu trebuie sa susțin nici un examen doar să mă prezint în 6 august să-mi ridic permisul. Am întrebat pe un prieten polițist si mi-a spus că ar trebui să țin examenul, acum îs împărțite parerile și nu știu ce să fac dacă trebuie sa dau examenul de verificare a cunoștințelor.Mentionez ca nu am fost sub influenta alcoolului sau a altor substante. Multumesc anticipat!
Viteza, cale ferata sau contrasens, cam astea sunt faptele pentru așa o suspendare. Nu este nevoie de examen, depuneți o cerere la Poliție și obțineți răspuns oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare, am avut permisul suspendat în urma unui accident cu ... cipri20047 cipri20047 Salutare, am avut permisul suspendat în urma unui accident cu victimă în care mi-a fost suspendat permisul pentru 120 de zile, fapta s-a clasat acum am fost ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat radutibi radutibi buna ziua.am avut un accident cu victima (prietena mea si nu a depus plangere). Din cauza cetii si a fumului nu am mai vazut nimic si am intrat pe contrasens ... (vezi toată discuția)
Ajutor - recuperare permis dupa suspendare 90 de zile Viorelsax Viorelsax Buna ziua va rog frumos datim si mie o lamurire mia fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile fara drept de conducere pentru alcool la ... (vezi toată discuția)