avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună sunt căsătorită în Belgia cu cetățean ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună sunt căsătorită în Belgia cu cetățean irakian care ...

Bună sunt căsătorită în Belgia cu cetățean irakian care are cetățenie belgiană , ce pot face să îmi fac buletinul în țară și să îmi traduc certificatul de căsătorie în romana ,soțul trebuie să facă certificatul de naștere tradus legalizat și i-a fost refuzat ,ce pot face eu acum ? din cauza certificatului lui de naștere nu pot eu să îmi fac actele în România , el a mai făcut o dată certificatul lui de naștere tradus și legalizat pentru ca să primească cetățenia belgiană și i-a făcut-o acum i-au dat refuz
Ultima modificare: Vineri, 4 Iulie 2025
Luvica, utilizator

Alte discuții în legătură

Sunt căsătorită în belgia cu un cetățean irakian ... Lucica ifrim Lucica ifrim Bună sunt căsătorită în Belgia cu un cetățean irakian cu cetățenie belgiană și aș dori certificatul de căsătorie să îl înscriu și în ... (vezi toată discuția)
Probleme la obtinerea certificatului de nastere. Ivan Amelian Ivan Amelian Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema. Avem un copil nascut in Belgia si adus in Romania pentru a i se face certificat de nastere. Deci ... (vezi toată discuția)
Acte căsătorie Claus1988 Claus1988 Buna ziua , locuiesc in Danemarca cu domiciliu rămas pe buletin in România , in Danemarca m-am căsătorit cu o cetățeana de origine ucraineana care in ... (vezi toată discuția)