avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sunt căsătorită în Belgia cu un cetățean irakian ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sunt căsătorită în Belgia cu un cetățean irakian ...

Bună sunt căsătorită în Belgia cu un cetățean irakian cu cetățenie belgiană și aș dori certificatul de căsătorie să îl înscriu și în România dar am o problemă la ambasada îmi cere certificatul lui de naștere legalizat și apostilat am făcut demersurile pentru legalizare și apostilare dar am primit numai apostila și legalizare nu deși el în 2019 a primit legalizare pentru naționalitate belgiană dar acum nu a mai primit ,ci doar apostila ce pot face eu acum ca nu pot să îmi fac nici buletinul ca mi l-am pierdut și îmi trebuie certificatul de căsătorie romanesc să îmi fac alt buletin?

Alte discuții în legătură

Bună sunt căsătorită în belgia cu cetățean irakian care ... Luvica Luvica Bună sunt căsătorită în Belgia cu cetățean irakian care are cetățenie belgiană , ce pot face să îmi fac buletinul în țară și să îmi traduc ... (vezi toată discuția)
Acte căsătorie Claus1988 Claus1988 Buna ziua , locuiesc in Danemarca cu domiciliu rămas pe buletin in România , in Danemarca m-am căsătorit cu o cetățeana de origine ucraineana care in ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean din colombia emy h emy h buna seara ...as dori sa aflu ce acte necesare ar trebui unei cetatene din colombia pentru a se casatori cu un cetatean roman mentionez casatoria va avea loc ... (vezi toată discuția)