avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Eu am fost concediata din cauza inchiderii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Eu am fost concediata din cauza inchiderii firmei ...

Buna ziua. Eu am fost concediata din cauza inchiderii firmei unde am lucrat. Pe 26 iulie 2025 trebuie sa depun dosarul de pensionare la limita de varsta. Calitatea de asigurat se pierde pana la primirea deciziei de pensionare. Am dreptul la coasigurare dupa sotul meu, care este pensionar?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:01, 5 Iulie 2025
Pana la modificare legii, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare calitate coasigurat prin depunedere dosar de pensionare anamariagroza anamariagroza buan ziua! o persoana beneficiaza de calitatea de coasigurat, asigurat fiind sotul acesteia. la data de 1 iulie 2014 si-a depuns dosarul pentru pensionare ... (vezi toată discuția)
Coasigurare viorikac viorikac Buna ziua, Nu realizez nici un fel de venit, as dori sa stiu daca sotul meu care are are pesie medicala ma poate trece ca coasigurat. Multumesc. (vezi toată discuția)
Punerea in plata a pensiei anticipate partiale divele divele In cazul pensionarii anticipate partiale, pensia se primeste la data incetarii CIM si comunicarii acestuia la Casa de Pensii, incepand cu aceasta data? sau se ... (vezi toată discuția)