avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare cim acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare cim acordul partilor

Buna ziua

Un salariat a solicitat incetarea cim prin acordul partilor, incepand cu 01.07.2025. S-a emis decizie de incetare, s-a inregistrat in Revisal. Pana la data incetarii, salariatul s-a internat de urgenta si a trimis societatii un certificat de concediu medical.
Angajatorul trebuie sa modifice data incetarii in Revisal, deoarece concediul medical suspenda toate termenele privind executarea contractului, astfel incat noua data a incetarii cim sa fie dupa incetare concediului medical?
Eu am considerat ca nu, atat timp cat incetarea se face prin acordul partilor la o data ulterioara, dar ITM considera ca cim este suspendat si astfel toate termele privind executarea si incetarea sa....

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 4 Iulie 2025
Florescu Madalina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 4 Iulie 2025
Asa este , vedeti art.49 alin.6 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim in cfs mmarianne mmarianne Buna ziua Un salariat, aflat in concediu fara plata in perioada 01.04.2017-30.04.2017, depune la registratura societatii, in data de 03.04.2017, cerere de ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim? gillu gillu Buna ziua. Vineri 06.01.2017 s-a transmis prin e-mail unui angajat o notificare de desfacere a CIM in temeiul art. 31 (3), in perioada de proba, dupa ce in ... (vezi toată discuția)
Concediul medical suspenda perioada de preaviz in cazul incetarii cim cu acordul partilor? Maria3333 Maria3333 Sunt salariata si am depus o cerere de incetare a CIM cf. art. 55 lit b., data cererii este 26.11.2014, data de incetare este 01.02.2015. Deoarece am functie ... (vezi toată discuția)