avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua . Mi-am recuperat cartea de munca pe care o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua . Mi-am recuperat cartea de munca pe care o abandonasem ...

Bună ziua .
Mi-am recuperat cartea de munca pe care o abandonasem in anul 1987.
Cărei instituții ar trebui sa ma adresez pentru a-mi adauga vechimea din această carte in cea actuală eu fiind încă în activitate ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 4 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Niciunei institutii ..veti merge la Casa de Pensii cu ambele carnete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine vechimea in munca dintr-un judet in altul? mancila_florin mancila_florin buna ziua sant bolnava de plamani si ma scoate la pensie de boala as dori sa stiu daca casa de pensii din ploiesti poate cere transfer de vechime de la casa de ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta ViorelUng ViorelUng Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta? Ultimul loc de munca a ... (vezi toată discuția)
Scanare carte de munca Ank27 Ank27 Buna ziua! Ce se intampla in cazul unei persoane care are doua carti de munca in posesie?Le prezinta pe ambele la Casa de Pensii pentru prelucrare si ... (vezi toată discuția)