avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În ce condiții pot concesiona pe persoană fizică ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În ce condiții pot concesiona pe persoană fizică un teren ...

În ce condiții pot concesiona pe persoană fizică un teren care mi se învecineză? Aceasta este al primăriei.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:44, 5 Iulie 2025
Intrebarea este prea sumara. Lipsesc informatii.
In principiu, in conditiile unor HCL uri specifice,
coroborate cu dispozitii din legea cadru.
Incepeti cu un drum si intreberi la primarie.
Dacă UAT nu vrea să aibă probleme ulterior, ar trebui să organizeze o licitație pentru concesiune
Dacă UAT nu vrea să aibă probleme ulterior, ar trebui să organizeze o licitație pentru concesiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primăria, uat si /sau consiliul local bună!in cazul in care ... danalida danalida Primăria, UAT si /sau Consiliul Local Bună!In cazul in care am facut o cerere catre consiliul local privind emiterea unei hotărâri pentru ... (vezi toată discuția)
Salut, doresc concesionare unui teren de la primaria unui oras ... Utilizator2141 Utilizator2141 Salut, doresc concesionare unui teren de la primaria unui oras pentru constructia unei case. As vrea sa va intreb, daca pot cumpara acel teren concesionat, ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de concesiune cu contract de inchiriere DoruTacit DoruTacit Buna ziua! Am participat la o licitatie, organizata de Primaria Gxx, pentru concesionarea unor parcele de teren cu destinatia contructii de case in localitatea ... (vezi toată discuția)