avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, daca un proces verbal nu are trecut martor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, daca un proces verbal nu are trecut martor fiind motivat ...

Buna ziua, daca un proces verbal nu are trecut martor fiind motivat acest lucru ca a fost facut la sediul politie locale il pot contesta pe acest motiv? E vorba despre o parcare pe trotuar facuta in Turda. Initial ma gandeam ca pot contesta faptul ca am primit doar la 4 luni dupa fapta procesul verbal, am detaliat problema anterior cu o intrebare aici… Multumesc!
Nu e nevoie de nici un martor.
Nu înțeleg nici eu de ce trebuia martor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare laura-jurist laura-jurist buna ziua am primit o amendapt ca am parcat pe un trotuar, la coltul unei strazi, si cica am blocat accesul pietonilor pe trotuar. bmentionez ca in zona nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog mult un raspuns! in 21.01.2025 am parcat masina ... Liviunic Liviunic Buna ziua! Va rog mult un raspuns! In 21.01.2025 am parcat masina in Turda pe o strada f mica cu trafic f redus masina cu rotile din stanga pe un trotuar f ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare politia locala timisoara todoran13 todoran13 Am fost amendat cu 300 lei (jumatate din minimul de 600 lei) + taxa deblocare roata de 105 lei pentru parcare pe trotuar. Nu intru in detalii cum ca din ... (vezi toată discuția)