avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este cadrul legal în baza căruia un polițist ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este cadrul legal în baza căruia un polițist poate achiziționa ...

Care este cadrul legal în baza căruia un polițist poate achiziționa apartamentul având că proprietar inspectoratul de poliție și pentru care deține un contract de închiriere?

Alte discuții în legătură

Reformulez intrebarea: poate asociatia de proprietari sa ma oblige sa platesc o suma de bani pentru ca folosesc o boxă parte comună? Costy1956 Costy1956 - Am o camera de camin in timisoara la parter si sub camera am amenajat o boxa. - Adica am inchis o esire si am facut intrare din camera(nu am blocat nici un ... (vezi toată discuția)
Va rog o parere avizata-este legal sau nu? ContSters67900 ContSters67900 Eu sunt politist (MAI) iar sotul este militar (MApN). Amandoi suntem mutati in interesul serviciului in alta localitate decat cea de domiciliu. Suntem de loc ... (vezi toată discuția)
Evacuare din casa nationalizata crystyp crystyp Bunica mea a locuit peste 40 de ani intr-un apartament dintr-o casa nationalizata. Dupa revolutie a reusit sa cumpere apartamentul respectiv. In momentul de ... (vezi toată discuția)