avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Produsele alcoolice cumparate de pe emag sau altex pot ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Produsele alcoolice cumparate de pe emag sau altex pot fi revandute pe firma?

Produsele alcoolice cumparate de pe emag sau altex pot fi revandute de o firma/ depozit en gros care are atestat comercializare produse alcoolice.
Ultima modificare: Duminică, 6 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cantitativ valoric sau global valoric? roxxana_soare roxxana_soare Pt o firma care vinde marfa en-gros(caen 5117-interm vanzari prod alimentare)treb tinuta o evidenta cantitativ sau global valoric?Pana acum a fost tinuta ... (vezi toată discuția)
Comert cu ridicata nespecializat 4690 - incadrare activitati, autorizatii necesare Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneti ce inseamna mai exact \\"comert cu ridicata nespecializat\\". De asemenea, daca eu ca firma, cumpar cu ridicata ... (vezi toată discuția)
Pot sa revand coroane cu cod caen 4619? nick4you nick4you Buna seara. Doresc sa comercializez coroane (jerbe) doar catre persoane juridice. Le cumpar de la o societate, care are dreptul sa le confectioneze, imi pun ... (vezi toată discuția)