avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua vărul meu a avut un incident în familie a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua vărul meu a avut un incident în familie a venit ...

Bună ziua vărul meu a avut un incident în familie a venit politia i-au pus cătușele dar nu era nevoie că nu era agresiv într-un moment nu gindit un polițist a fost lovit la bas un pic a fost dus la secție l-au bătut iau dat cu spray in ochi l-au ținut într-un balcon unde nu erau camere de supraveghere video sunt martorii care au vz tot după 3 ore i-au dat drumul să mers la urgență că era într-o stare jalnică polițistul a depus plângere împotriva lui a fost chemat la Parchet la audieri și procurorul a chemat fotograful ptr ai face poze cît era de bătut a avut zile medicale a mers la psihiatru a avut tratament dar și polițistul are 9 zile de medical a fost un progres în aprilie dar nu sa acceptat nustiu termenii de avocatură ce semnifică și pe 16 septembrie are iar nustiu e proces sau pronunțare dar și vărul a intentat proces împotriva polițistului martorii au văzut cum era legat de scaun și bătut cu pumnii și picioarele fără motiv doar faptul că au fost chemați pe 25 decembrie probabil Vă rog frumos să îmi ziceți care va rezultatul nu a avut probleme cu legea niciodată e o persoană la locul lui a fost ceva de moment și să ajuns aici Vă mulțumesc pentru tot
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:59, 6 Iulie 2025
Litigiile cu polițiștii și cu politia necesita avocati.
Sa meargă la IML sa scoată certificat din care sa rezulte cât de bătut a fost.

București 2025
Să nu mai amâne nici o zi. Mâine fiind luni să meargă URGENT la medicul legist (IML) să scoată certificat medico-legal.
Să prezinte și actele medicale cum ar fi concediul medical și srisoarea medicală de la medicul psihiatru.
Dacă nu se mișcă rapid, chiar mâine, riscă să fie anchetat și condamnat pentru ultraj.
Să angajeze un avocat bun și cu experiență specializat în drept penal.
Ultima modificare: Duminică, 6 Iulie 2025
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa meargă la IML urgent? Cat de urgent? Maine, luni, să meargă?
Din descriere reiese ca fapta este din 25 decembrie (2024), si din descriere reiese ca persoana a avut zile medicale.
Daca scrie userul ca pe 16 septembrie are nu stiu e proces sau pronunțare, inseamna ca procesul penal este avansat.

Deci, daca dam raspunsuri pe fuga si fara sa citim continutul mesajului, omul isi pierde increderea in raspunsuri.

@Drăgoi Elena, La intrebarea dvs : „Vă rog frumos să îmi ziceți care va rezultatul ...”, nu vi se poate raspunde care va fi rezultatul, pentru simplul motiv ca trebuie vazut dosarul. Ok? Deci cautati pe cineva (avocat) care sa va studieze dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce poti face impotriva unor politisti care te-au batut? doru anghel doru anghel fiul meu dependent de stupefiante, a fost gasit astanoapte de niste politisti care au batut o ora la el de nu se mai poate misca. Nu stiu inca amanunte, unde ... (vezi toată discuția)
Folosirea unui spray pentru astm și influența acestuia asupra alcoolemiei: 1,3 la etilotest, 0,00 în analizele iml. pot obține dovadă cu drept de circulație? AdrianDorin AdrianDorin Aș dori să fac o cerere procurorului pt a îmi elibera o dovada cu drept de circulatie. Folosesc un spray pt astm care conține si etanol, în urma unui ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda contraventionala pentru tulburarea linistii publice Cian12 Cian12 Ciao, am avut o intamplare ciudata aseara,eram in apartamentul unui prieten unde aveam un mic chef (de 6 persoane) dupa ora 12,a sunat politia la usa, el a ... (vezi toată discuția)