fiul meu dependent de stupefiante, a fost gasit astanoapte de niste politisti care au batut o ora la el de nu se mai poate misca.
Nu stiu inca amanunte, unde l-au gasit, daca se droga, daca a opus rezistenta, daca l-au dus la o sectie de politie, daca are martori(banuiesc ca nu).
mi-e teama sa nu aiba ficatul distrus(l-au lovit si in ficat) sau coaste rupte .
ce s-ar poate face?
probabil trebuie mers la IML si obtinut un certificat medico legal.
cat o costa obtinerea certificatului ?
daca face apoi plangere la judecatorie fara avocat ( nu are nici un venit iar pe noi ne-a falimentat) poate obtine vreo despagubire?
ca banuiesc ca nu are ce face altceva cu certificatul medico-legal decat sa dea politia in judecata.
dar nu stiu daca poti da in judecata o institutie sau trebuie sa precizezi care persoane din institutia aceea te-au prejudiciat?
trebuie facuta o plangere la parchet si la IJP/IGP prin care sa aratati cum a decurs savarsirea faptei.
trebuiesc identifiati politistii... macar cu aproximatie, carei sectii de politie apartineau.
fiul dvs neaparat sa mearga la IML pentru acel certificat, chiar azi.
Prioritar pentru dvs este sa constatati eventualele consecinte medicale rezultate in urma evenimentului
Solicitati la serviciul medical de urgenta ,control de specialitate si in raport de concluzii,puteti dispune masurile necesare
Puteti sesiza conducerea unitatii a caror agenti au inteles sa manifeste in maniera de a cauza prejudiciile invocate de dvs
Certificat eliberat de IML, va este necesar ca si proba legala,pentru eventuale demersuri ulterioare .
Accident cu victime
ITD
buna ziua,
va rog sa ma lamuriti in cateva chestiuni:
1. exista o limita de timp (nr. de zile) dupa accident, pana la care se poate cere certificatul ... (vezi toată discuția)