avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Poți obține „renunțare la urmărirea penală” ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Poți obține „renunțare la urmărirea penală” pt alcoolemie de 1,11?

Poți obține "renunțare la urmărirea penală" pt alcoolemie de 1,11???
Menționez că o condamnare cu suspendare mi ar aduce pierderea locului de munca iar situația familială e mai dificila (pers din familie grav bolnave). Mulțumesc anticipat și sper sa primesc un răspuns de la cineva care chiar e în măsură să facă asta!!!
O zi buna!!!
Bună ziua
Nu domnule nu se va renunța la urmărirea penală
Urmează un proces care va duce la condamnarea dumitale și anularea permisului de conducere.
Ce valori au avut cele 2 probe ?
Ultima modificare: Luni, 7 Iulie 2025
SunnyXxxX, utilizator
1,11 și 0,78 la a 2 a proba

SunnyXxxX a scris:

Bună ziua
Nu domnule nu se va renunța la urmărirea penală
Urmează un proces care va duce la condamnarea dumitale și anularea permisului de conducere.
Ce valori au avut cele 2 probe ?

A doua proba era in scădere .Nu știu ce să zic ( trebuie văzut dosarul)
Luați un avocat specializat în astfel de cauze.
Dacă nu știm ce este in dosar putem doar să ne dăm cu părerea
Ultima modificare: Luni, 7 Iulie 2025
SunnyXxxX, utilizator
Uneori, daca locul de muncă este de șofer, poate fi o agravantă. Discutați cu un avocat specializat oricum, nu avem cum ști fără dosaar dacă sunt ceva șanse.
Locul de munca e in MApN

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Uneori, daca locul de muncă este de șofer, poate fi o agravantă. Discutați cu un avocat specializat oricum, nu avem cum ști fără dosaar dacă sunt ceva șanse.

Ultima modificare: Marți, 8 Iulie 2025
Cristian2318, utilizator

Alte discuții în legătură

Am avut acum 3 luni un accident, a fost culpa comuna si mi au ... 6cristi7 6cristi7 Am avut acum 3 luni un accident, a fost culpa comuna si mi au luat permisul pentru 90 de zile, cand am fost sa l iau am aflat ca am dosar penal pentru ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan Gabriela_C Gabriela_C Buna ziua, Va rog frumos ajutor in urmatoarea problema: barbat, 79 de ani, gasit cu alcoolemie in aerul expirat 0,53 la mie in momentul unui accident ce s-a ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie cristian_200 cristian_200 la oalcoolemie de 0,366 an aerul respirabil este posibil sa iasa la prima proba 1,1 iar la a doua 0,95. ce sanse am la o recalculare?:( (vezi toată discuția)