avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Poți obține „renunțare la urmărirea penală” ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Poți obține „renunțare la urmărirea penală” pt alcoolemie de 1,11?

Poți obține "renunțare la urmărirea penală" pt alcoolemie de 1,11???
Menționez că o condamnare cu suspendare mi ar aduce pierderea locului de munca iar situația familială e mai dificila (pers din familie grav bolnave). Mulțumesc anticipat și sper sa primesc un răspuns de la cineva care chiar e în măsură să facă asta!!!
O zi buna!!!
Discutați cu un avocat, aveți atâtea de riscat, nu vă puteți informa doar de pe net, serios acum...
Ultima modificare: Marți, 8 Iulie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Procurorul se va lega de prima probă 1,11.
Aveți un avantaj că nu ați fost implicat într-un accident si nu sunt victime. Dacă erau victime procurorul aprecia că în momentul acidentului valoarea alcoolemiei era mult mai mare.
Un avocat foarte bun vă poate salva din această problemă ( dar nu trebuie desconsiderat nici procurorul
Lucrați în MApN?
Ce exemplu dați dumnv conducând un autoturism sub influența alcoolului ?
Situația locului de muncă și a permisului este incertă.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2025
SunnyXxxX, utilizator
Toată lumea greșește, nimeni nu e fara de greșeală....a fost un caz izolat și cu siguranță s a învățat din asta

SunnyXxxX a scris:

Procurorul se va lega de prima probă 1,11.
Aveți un avantaj că nu ați fost implicat într-un accident si nu sunt victime. Dacă erau victime procurorul aprecia că în momentul acidentului valoarea alcoolemiei era mult mai mare.
Un avocat foarte bun vă poate salva din această problemă ( dar nu trebuie desconsiderat nici procurorul
Lucrați în MApN?
Ce exemplu dați dumnv conducând un autoturism sub influența alcoolului ?
Situația locului de muncă și a permisului este incertă.

Cristian2318, utilizator
Este deosebit de sensibila problematica locului de munca si implicatiile dosarului penal. Unii vor gandi exact ca mai sus: ce exemplu dati... De aceea mergeti macar sa stati de vorba cu un avocat penalist.
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut acum 3 luni un accident, a fost culpa comuna si mi au ... 6cristi7 6cristi7 Am avut acum 3 luni un accident, a fost culpa comuna si mi au luat permisul pentru 90 de zile, cand am fost sa l iau am aflat ca am dosar penal pentru ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan Gabriela_C Gabriela_C Buna ziua, Va rog frumos ajutor in urmatoarea problema: barbat, 79 de ani, gasit cu alcoolemie in aerul expirat 0,53 la mie in momentul unui accident ce s-a ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie cristian_200 cristian_200 la oalcoolemie de 0,366 an aerul respirabil este posibil sa iasa la prima proba 1,1 iar la a doua 0,95. ce sanse am la o recalculare?:( (vezi toată discuția)