avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum as putea sa aflu în ce instituție s-au ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum as putea sa aflu în ce instituție s-au transformat fosta antrepriza de montaj metalurgic București care funcționa in anul 1988?

Am fost detașat de la Întreprinderea Aparataje și Accesorii Alexandria la Antrepriza Montaj Metalugic București, in perioada 03.04.1989-26.03.1990 , punct de lucru șantierul de la centrala Nucleară Cernavodă. As dori să obțin obțin o adeverință cu veniturile
Ultima modificare: Luni, 7 Iulie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 7 Iulie 2025
intrebati aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Știe cineva unde se afla arhiva c c i b a g antrepriza ... Stefan Rusu Stefan Rusu Bună ziua știe cineva unde se afla arhiva C C I B A G Antrepriza Montaj Metalurgic București am lucrat acolo în perioada 1986 1988 cu lucrări ... (vezi toată discuția)
Bună ziua unde se află arhiva societății antrepriza montaj ... Stefan Rusu Stefan Rusu Bună ziua Unde se află arhiva societății Antrepriza Montaj Metalurgic București care avea adresa str Bibliotecii nr 4 Mulțumesc (vezi toată discuția)
Adeverinta salarizare Konstantyne Konstantyne Am lucrat intre anii 1983 si 1987 pe santierul constructorului centralei nucleare de la Cernavoda: intre 1983 si 1985 la TCI-CNE Cernavoda si intre 1985 si ... (vezi toată discuția)