avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna, vecinul ne-a facut sesizare ca il deranjeaza ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna, vecinul ne-a facut sesizare ca il deranjeaza latratul cainii ...

Buna, vecinul ne-a facut sesizare ca il deranjeaza latratul cainii nostrii noaptea,care ii la casa,este lasat la liber,
Ne poate denunta la politie? Ce- i de facut in cazul in care ne denunta,avand in vedere ca pe strada sunt mai multi caini
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 18:55, 7 Iulie 2025
Buna ziua

Bineinteles ca va poate face plangere la politia locala care se poate lasa cu amenda si nu e mica. Si experienta se poate repeta pana rezolvati problema.

Trebuie sa va asigurati ca (,) cainii dvs nu deranjeaza vecinii: ii dresati sa nu mai latre aiurea, ii tineti in casa, va luati un caine mai linistit, etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caini care latra mereu. ContSters417779 ContSters417779 Buna ziua ! Am o problema : am un vecin care locuieste peste strada de mine si are vreo 7 caini. Toata ziua si noaptea latra (bine, nu prea acum cu zapada ... (vezi toată discuția)
Latrat de caine deranjant petrax petrax Buna ziua! deoarece am mai vazut niste intrebari referitoare la latratul cainilor care deranjeaza, as vrea sa va pun si eu o intrebare: daca pot fi amendata ... (vezi toată discuția)
Pot primi amenda din cauza latratului cainelui din curte? dan_stroe dan_stroe Salutare!Am un husky in varsta de 11 luni. Am incercat sa il tin in casa, dar ii este prea cald, cand scapa in curte sau cand venim din parc, greu mai intra ... (vezi toată discuția)