avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Un prieten a comandat tutun de pe internet . La ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Un prieten a comandat tutun de pe internet . La sosirea coletului ...

un prieten a comandat tutun de pe internet . La sosirea coletului la 2 au fost deschise coletul la primire dupa care a platit ce a comandat. la altul care curierul nu a vrut sa il deschide coletul prietenul a platit si mergand in casa in loc de tutun era samanta de floarea soarelui si a sunat la nr. de telefon care a facut comanda caci adresa nu a dat, spunand caci sunt din Oltenia si ei au trimis tutun si nu floarea soarelui. ALTUL care a trimis colet curierul a spus sa plateasca caci nu il deschide fiindca coletul are pamant de flori 1 kg si dupa ce plateste poate sa deschida (prietenul nu a comandat pamant de flori ci tutun) la care a refuzat coletul m

Alte discuții în legătură

Inselatorie in comertul pe internet virgil64 virgil64 Buna ziua ! Am comandat un ceas de pe un site care se ocupa cu oferte de produse,Comanda nr. 578011 din data 2012-12-20.Am platit si am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi de pe internet Andrei_2527 Andrei_2527 Buna am facut comanda pe net la o mobila si nu am mers sa fac plata cu ordin de plata cum am specificat in comanda. Am fost sunat de un reprezentant Al firmei ... (vezi toată discuția)
Colet cu continut schimbat amatm amatm Problema mea este una delicata ,datorita faptului ca am cuparat un telefon samsung s7 edge de la o firma de telefonie care nu mi-a dat posibilitatea de a ... (vezi toată discuția)