avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bună ziua, Am primit o reclamație DMCA pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bună ziua, Am primit o reclamație DMCA pentru imagini folosite ...

Bună ziua,
Am primit o reclamație DMCA pentru imagini folosite în botul meu Discord. Toate imaginilor sunt publice, de pe Pinterest și Instagram. Unele dintre ele aveau un username sau un vanity de server Discord scris pe ele, însă eu am șters doar acel text, nu aveau alte credite sau mențiuni. Imaginile sunt în rest disponibile public și fără drepturi clare. Ce pași legali pot urma pentru a mă proteja în această situație? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Contract neindeplinit din cauza beneficiarului! catalinm75 catalinm75 Buna ziua! In primul rand, imi cer scuze daca nu am postat problema mea in categoria in ar fi trebuit sa o fac. Iata ce problema am: 1. Sunt ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru punere la dispozitie de opere protejate pescaruionut pescaruionut Buna Ziua ! Acum cativa ani am creat un website de filme online. Pe website (server) de la bun inceput au fost incarcate doar pozele si textul filmelor iar ... (vezi toată discuția)
Publicare fotografie fara acordul autorului ioanon ioanon Pot actiona in instanta detinatorii unui site care mi-au preluat/postat o fotografie fara a-mi cere acordul (drept de autor al respectivei imagini)? As avea ... (vezi toată discuția)