avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lucrare fara autorizatie oprita de politia locala. Am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lucrare fara autorizatie oprita de politia locala. Am solicitat status-ul : daca ...

Lucrare oprita de politia locala.
Am solicitat status-ul : daca s-a deschis proces civil sau penal (posibil sa fie prins incalcand interdictia de conformare a opririi lucrarilor) si nu am primit raspuns de mai bine de 3 luni.
Am revenit cu adresa, si ... nimic.

Ce alta modalitate exista de a afla daca intr-adevar s-a deschis proces de construire ilegala (civil si/sau penala).
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:25, 9 Iulie 2025
Sunteti in sectiune de „ Drept penal - probleme serioase cu dreptul”.

Daca se va deschide un proces civil veti fi citat la procesul civil.
Daca se va deschide un proces penal veti fi citat în procesul penal.

Daca ati avut un proces verbal contraventional intocmit de politia locala,
si daca nu l-ati contestat in termen, acesta a devenit titlu executoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie ilegala pe drum de servitute. ajutor! kira34 kira34 Am achizitionat o casa construita, dintr-un sir de 7. Toate casele sunt identice. Pe partea stanga a lotului pe care au fost construite aceste case sunt ... (vezi toată discuția)
Amenda toader oana toader oana Acum 3 zile am fost prinsa in carrefour cu produse in valoare de 300 Ron.Am fost dusa la camera de interpelare dupa care am predat marfa furata si agentii ... (vezi toată discuția)
Insusirea bunului gasit - ce pot face? rdan2222 rdan2222 Buna ziua! Mi-am uitat poseta acum 11 zile intr-un mall din Cluj. Am revenit cam in jumtate de ora dar nu mai era acolo. Am vorbit cu cei de la securitate, ... (vezi toată discuția)