avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Subînchiriere spațiu închiriat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Subînchiriere spațiu închiriat

Bună ziua. Am un SRL cu activitate cod CAEN 1413. Spațiul este închiriat de la altă firmă, iar în contractul de închiriere este prevăzut că am dreptul să subînchiriez spațiul. Doresc să dau închirie atelierul de croitorie, împreună cu utilajele din el. Pentru acest lucru, trebuie să am cod CAEN autorizat pentru închiriere? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pfa , platitor sau nu de tva ContSters374895 ContSters374895 Doresc sa infiintez un PFA cu doua tipuri de activitati si anume 1. Atelier de croitorie , nu productie ci reparatii, modificari ... 2. Mercerie, ... (vezi toată discuția)
Înfiinþare firmã pentru magazin de confecþii Akiramid Akiramid Doresc să deschid un magazin de confecţii - creaţii proprii. Vă rog să mă informaţi, cum procedez pentru înfiinţarea unui SRL şi dacă pot colabora ... (vezi toată discuția)
Incepere activitate intreprindere individuala frozzzen frozzzen Buna ziua. Doresc sa deschid o intreprindere individuala cu profil ,,atelier tamplarie''. Va rog sa-mi spuneti daca, in conditiile in care inchiriez utilajele ... (vezi toată discuția)