avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt persoana cu dizabilitati, pensionar 69 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt persoana cu dizabilitati, pensionar 69 ani.Conform programului ...

Sunt persoana cu dizabilitati (certificat PERMANENT, ca urmare a unui neoplasm urmat de sase metastaze), pensionar 69 ani.Conform programului de austeritate voi plati CASS?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 8 Iulie 2025
Paduraru Gheorghe, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:56, 8 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
CASS veți plăti doar din pensie, pe suma ce depășește 3000 lei, dacă legea va ramâne așa în forma propusă de guvern.
Pe indemnizația de handicap nu se plătește taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. eu sunt pensionar, cu pensie mai mare de 3000 lei. ... dodorel62 dodorel62 Bună seara. Eu sunt pensionar, cu pensie mai mare de 3000 lei. Dar am și handicap grav pe probleme respiratorii, dat definitiv, având și un aparat pentru ... (vezi toată discuția)
Și din pensia de invaliditate peste 3000 lei trebuie să se ... ionicapopa ionicapopa Și din pensia de invaliditate peste 3000 lei trebuie să se rețină cei 10/100 impozit și 10/100 CASS chiar dacă persoana are și certificat de handicap? (vezi toată discuția)
Bună. În prezent sunt pensionar militar. după pensionare m-am ... BenyDIM BenyDIM Bună. În prezent sunt pensionar militar. După pensionare m-am angajat la privat unde banuiesc ca se plătește CASS-ul. În aceasta situație este normal sa ... (vezi toată discuția)