avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asociatul unic cu diabet este scutit de la plata CASS ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asociatul unic cu diabet este scutit de la plata CASS la dividende?

CASS asociatul unic cu diabet este scutit de la plata CASS la dividende sau venituri din lichidare voluntara? Se poate face referire la art. 154, lit. f) din codul fiscal?
Ultima modificare: Marți, 8 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:29, 8 Iulie 2025
Diabeticii nu au scutire de la plata CASS, nici măcar pe salariu.
Și cei încadrați în handicap plătesc CASS pe salariu, și au scutire doar pe impozitul de 10% pe venitul salarial. Atât.
Ultima modificare: Marți, 8 Iulie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributiei asig.de sanatate asupra veniturilor din dividende mihanego mihanego am urmatoarea situatie: 1.profit aferent exercitiului financ.2007 repartizat la rezultat reportat, 2.in luna iulie 2008 asociatul unic,administrator,care nu ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit dividende pentru handicap Costica33 Costica33 Am de incasat pe 11.10.2010 dividende de la Fondul Proprietatea si am inteles azi ca se stopeaza impozit la sursa. Eu am certificat de handicap in grad ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit salariu persoana cu handicap accentuat mfiloteanu mfiloteanu Este legal ca de la 1 Ian. 2010 retinerea de impozit pe salariu in situatia in care sunt persoana cu handicap accentuat? (vezi toată discuția)