Bună ziua! Scriu aici pentru a primi lămuriri în privința indemnizației de creștere copil. Pe scurt: primul copil are 2 ani și o lună, iar al doilea are 7 luni. Prima indemnizație am luat-o întreaga până în luna aprilie (1 an și 10 luni ale primului copil)plus stimulent de suprapunere, iar ultimele două indemnizații am luat mai puțin cu câte 300 de lei/luna. Am discutat mai devreme cu o doamna la Agenția de plăți și mi-a spus ca prima indemnizație a încetat în luna mai, când a început brusc a doua fiindcă nu s-au depus acte pentru “lunile tatălui”, cu toate ca am întrebat acest lucru când am depus actele pentru a doua indemnizație, ni s-a spus ca nu e cazul sa isi ia tatăl ultimele două luni fiindcă se suprapun concediile. Bun, asta am înțeles ca nu ne-a îndrumat nimeni corect si am pierdut “lunile tatălui”, dar ce se am luat ultimele două luni mai puțini bani? Am decizia de aprobare a celui de-al doilea concediu in fata și e trecuta o suma mai mare. Cu cine pot discuta pentru a ma lămuri și pe mine și mai ales, ce demers pot face in cazul in care mi s-a greșit suma virata in cont? Cu lunile tatălui mai putem face ceva? Multumesc!