avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Soțul are propriri pe cont, soția nu. Indemnizația ...
Discuție deschisă în Executare silită

Soțul are propriri pe cont, soția nu. Indemnizația ...

Dacă soțul are propriri pe cont, și soția nu. Indemnizația de creștere copil de pe soție poate fi proprita in numele soțului?. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 06:10, 9 Iulie 2025
Buna ziua,

Poprirea este nominala (impotriva sotului) daca sotia este giranta sotului in datoriile executate si veniturile ei vor fi poprite. Daca nu este parte in dosar, nu vor fi atinse veniturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu vytyman vytyman Buna ziua, Acum o luna mi s a facut poprire pe salariu in urma unui ordin judecatoresc .Am primit anterior atat sotia mea cat si eu instiintare ca ni se ... (vezi toată discuția)
Prima casa marinaopet13 marinaopet13 Vrem sa ne luam prima casa. Sotul e cel care va depune dosarul, dar trebuie sa figurez si eu cu veniturile. Problema e urmatoarea: am o poprire pe cont din ... (vezi toată discuția)
Proprire ana_24 ana_24 Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine, am primit o instiintare de la Biroul Executorului Judecatoresc precum executarea silita prin infintarea unei ... (vezi toată discuția)