avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este o practica des intalnita acum la recoltare. Pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este o practica des intalnita acum la recoltare. Pe fondul unor ...

Este o practica des intalnita acum la recoltare. Pe fondul unor neintelegeri, unul planteaza...altul recolteaza. O anomalie juridica zic eu, este ca in practica se considera culturile (prinse in radacini) ca fiind bun imobil si nu pot face obiectul ...furtului. Nefiind bun mobil. Ce poate face pagubitul? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 07:28, 16 Iulie 2025
A recoltat cultura de grau coapta, fara a-i apartine. "Furt", sau..."distrugere"? Bun mobil, sau imobil? Atat. Multumesc.
Una din ele sau niciuna. Atât.
Corect. Multumesc.
Am facut-o praf si p-asta. Nu?

marcel.damaschin a scris:

Este o practica des intalnita acum la recoltare. Pe fondul unor neintelegeri, unul planteaza...altul recolteaza. O anomalie juridica zic eu, este ca in practica se considera culturile (prinse in radacini) ca fiind bun imobil si nu pot face obiectul ...furtului. Nefiind bun mobil. Ce poate face pagubitul? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu terenul marincas2003 marincas2003 Detin 6 hectare de teren, pe care de trei ani, il lucreaza o societate comerciala, fara acte. Anul acesta, a fost semanat cu grau, iar eu l-am recoltat fara ca ... (vezi toată discuția)
Incalcare proprietate lukducu lukducu As vrea sa va supun atentiei urmatorul fapt : in urma cu 2 sapt. am constatat ca pe terenul meu care se afla la o distanta apreciabila de domiciliu,cineva a ... (vezi toată discuția)
Legea proprietații Kox98 Kox98 Eu lucrez in domeniul agricol , iar zilele trecute am prins un cioban cu oile pe terenul meu cultivat cu grâu. Am sunat la 112 , a venit poliția și mi-au ... (vezi toată discuția)