avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă un incident a avut loc într-o zonă aflată în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă un incident a avut loc într-o zonă aflată în responsabilitatea ...

Dacă un incident a avut loc într-o zonă aflată în responsabilitatea unei anumite secții de poliție, de ce se ocupă de dosar o altă secție care nu are legătură cu acea locație?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:17, 9 Iulie 2025
Pentru ca, fie este vorba despre competenta functionala si dupa materie, fie s-a dispus delegarea catre un alt organ de cercetare penala. Sunt mai multe elemente care pot determina situatia, si nu se poate raspunde doar pe baza a ceea ce ati scris dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are competenta??? mdcc mdcc Va rog sa ma ajutati cu o dilema! Am facut o plangere la Parchetul de pe langa Tribunal,pentru a fi cercetat un executor bancar,dupa o vreme am primit o ... (vezi toată discuția)
Calitatea de "parte in dosar" sorin cercel sorin cercel Se poate solicita din partea politiei vre o declaratie in vre un dosar ,si sa nu ti se comunice nimic din acel dosar ( nume ,nr dosar , persoanele implicate ... (vezi toată discuția)
Exista termen de primire a citatie intr-un caz penal? Ramon90 Ramon90 Buna ziua Am avut un incident in urma cu cativa ani iar acum am primit citatie intr-un dosar penal. Vriam sa stiu daca exista termen pentru trimiterea ... (vezi toată discuția)