avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna seara, astazi la seviciu am primit spre ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna seara, astazi la seviciu am primit spre completare de la ...

Buna seara , astazi la sevici am primit spre completare de la resurse umane o cerere prin care eu solicit retragerea sotiei din calitatea de coasigurat , prin 2017 sotia a suferit 4 accidente vasculare cerebrale si tot atunci am descoperit ca sufera si de diabet cauza accidentelor fiind o ramificatie a venei carotide care sa anfundat definitiv , neoperabila necesitand medicatie toata viata . intrebarea mea este ce ar trebui sa fac ? daca eu o retrag din calitatea de coasigurat sau firma sau statul trebuie sa asi asume retragerea coasigurarii ?
Cel mai recent răspuns: StelianT , utilizator 08:23, 10 Iulie 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana la intrarea in vigoare a Legii , nu semnati asa ceva .. nu va pot obliga sa-l semnati , dar va pot constrange sa va dati demisia.

Nici societatea si nici statul nu au legatura cu optiunea dvs de a semna acel document.

Se pare ca, coasiguraţii îşi vor pierde calitatea de asigurat la sistemul asigurărilor sociale de sănătate sănătate fără plata CASS, la 1 septembrie 2025.
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept din asigurare ContSters134265 ContSters134265 Intr-un contract de imprumut cu banca, incheiat in anul 2007 pe termen de 10 ani, este prevazuta clauza ca Imprumutatul imputerniceste banca sa incheie o ... (vezi toată discuția)
Drepturile tatalui dupa divort codrutz1967 codrutz1967 In toate discutiile referitoare la copiii minori care au nefericirea sa fie prinsi in mijlocul unui divort se "bate moneda", mai mult sau mai putin patimas, pe ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de avocat? Zaicick2009 Zaicick2009 Buna ziua, In urma cu aproape un an, am fost implicata impreuna cu mama si sotul meu intr-un accident rutier. Intr-o seara mergeam spre casa, cand un individ ... (vezi toată discuția)