avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună seara! Am terminat de curând facultatea. În ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună seara! Am terminat de curând facultatea. În consecință ...

Bună seara!
Am terminat de curând facultatea. În consecință am primit diploma și foaia matricolă. Problema este ca foaia matricolă are 6 pagini dar în rubrica (din penultima pagină) 7.5 este mentionat următorul text; Acest document conține un număr de 7 pagini. Ce ar trebui să fac? Să cer altă foaie matricolă?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:06, 10 Iulie 2025
desigur. dar nu inainte de a verifica daca documentul este complet din punct de vedere al continutului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am terminat de curând facultatea. În consecință ... Matias Alexandru Matias Alexandru Bună seara! Am terminat de curând facultatea. În consecință am primit diploma și foaia matricolă. Problema este ca foaia matricolă are șase pagini ... (vezi toată discuția)
Eliberare foaie matricola Oana Veronica Oana Veronica Buna ziua, Acum putin timp am realizat ca mi-am pierdut diploma de licenta si am trecut prin procedura standard de solicitare a unui duplicat - anunt in ... (vezi toată discuția)
Dovada absolvirii cursurilor la zi pentru dosarul de pensionare segovia_48 segovia_48 Sunt absolvent al unei facultati de stat in anul 1973.Dosarul de pensionare trebuie sa contina si dovada absolvirii cursurile la zi ,diploma si foaia ... (vezi toată discuția)