avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, sint cetatean român cu domiciliul in afara ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, sint cetatean român cu domiciliul in afara UE. Am ...

Buna ziua, sint cetatean român cu domiciliul in afara UE. Am un apartament in tara. Pot sa imi cumpar si inscriu o masina? Daca da, care a procedura?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:59, 10 Iulie 2025
Da, urmati procedura de la DRPCIV : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto in romania - cetatean strain rezident in romania ... Arianrod Arianrod Inmatriculare auto in Romania - cetatean strain rezident in Romania Buna ziua, As dori sa stiu daca un cetatean strain (UE) cu rezidenta in Romania, poate ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa inscriu masina care este inscrisa in austria , si ... Geo_65 Geo_65 Cum pot sa inscriu masina care este inscrisa in Austria , si sa primesc numere de Romania ? (Provizorii , Definitive ) . Eu am cetatenie austriaca. (vezi toată discuția)
Cumparare /inscriere automobil pe nume cetatean roman cu carte de identitate provizorie sami1 sami1 buna ziua , sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate(nu in UE ) . posed CARTE DE IDENTITATE PROVIZORIE (valabila ) si locuinta pe numele meu in ... (vezi toată discuția)