avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Sunt angajat la o firmă și acum sunt în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Sunt angajat la o firmă și acum sunt în CIC, am ...

Bună ziua,
Sunt angajat la
O firmă și acum sunt în CIC, am și eu o firmă, un SRL in care sunt asociat cu fratele meu, el construiește o casă în perioada următoare. Întrebarea mea ar fi aș putea să îl ajut la lucru periodic când are nevoie ? Sau cum aș putea să procedez ca să fie ok ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:39, 10 Iulie 2025
In ce sens, sa-l ajutati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatoriu 1 salariat la srl? adela1978 adela1978 Buna ziua. Vroiam sa va intreb urmatoarele: - e vorba de 1 srl ce se va infiinta, domeniul vanzari(comert in magazin), este obligatoriu sa existe un ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d cu asociat si angajat unic in cic stock stock Buna ziua! Pe data de 8 septembrie fiul meu implineste 2 ani, pana atunci ma aflu in concediu de crestere copil, inainte de intrarea in CIC fiind angajata. In ... (vezi toată discuția)
Cea mai convenabila solutie+lamuriri hopeless1 hopeless1 sa zicem am 5masini cumparate pe numele meu si vreau sa le inchiriez la o firma. care ar fi cea mai avantajoasa solutie? si legala normal? sa-mi fac PFA? sau ... (vezi toată discuția)