avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Revocare diagnostic greșit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Revocare diagnostic greșit

Bună. Băiatul meu a avut la vârsta de 3 ani un diagnostic de tulburare din sfera autistă si retard in vorbire. După cateva luni de tratament si logopdie, a fost declarat "recuperat" Mai exact, mi s-a spus că e unul din cazurile extrem de rare, pentru că această tulburare nu se recuperează. Mi-a venit greu să cred atunci că diagnosticul inițial a fost pus corect, însă in bucuria de moment nu a contat decât că baiatul e bine. A reieșit de fapt că eu fiind în depresie i-am transmis starea mea copilului, și de aceea era distras și închis în el. De altfel s-a acomodat foarte bine în orice mediu preșcolar și școlar, întotdeauna a avut rezultate bune la școală, a participat la concursuri, excursii, tabere. Acum are 19 ani și vrea să dea admitere la Academia Militară. Știu că se cer antecedentele patologice, adică orice boală, intervenție chirurgicală a avut începând de la naștere, deci ar apărea inclusiv acel diagnostic, care nu a fost anulat sau revocat, nu știu daca mă exprim în termenii corecți. Vreau să știu dacă asta ar pune probleme in vederea admiterii, si dacă da, ce avem de făcut. Baiatul e perfect sănătos , inteligent, sociabil, ca oricare tânăr de varsta lui, cu preocupari specifice vârstei. Mă gândesc că o greșeală a unui medic, de acum 16 ani, nu ar trebui să fie ceva determinant în evoluția actuală. Am nevoie de răspunsul unui avocat sau a unei persoane care a avut o experiență asemănătoare. Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2025
Camelia Sorina, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua,revin cu o problemă ,sunt pensionată pe caz de boala ... florinaandrei592@gmail.com florinaandrei592@gmail.com Buna ziua,revin cu o problemă ,sunt pensionată pe caz de boala fiind încadrată cu gradul 3 de invaliditate din mai 2022.Cand am fost la revizuire am fost ... (vezi toată discuția)
Copilul meu are autism. ce drepturi are? pydy03 pydy03 Buna ziua. Sunt mama unui baietel de 3 ani si jumatate si a unei fetite de 1 an si 2 luni. In prezent sunt in ccc pana va implini fetita meu 2 ani,pt baiat nu ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap Mathushalem Mathushalem Va rog sa ma lamuriti, in masura in care acest subiect va este cunoscut, daca o persoana de 26 de ani care sufera de cancer al sanului, operat prima oara in ... (vezi toată discuția)